Ainekset
1 kg tomaatteja
2 keltasipullia
4–5 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
2 rkl oliiviöljyä
6 dl vettä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl Harissa-mausteseosta
tuoretta korianteria tai persiljaa
Ohjeet
Kalttaa tomaatit kuumassa vedessä, kuori ja paloittele. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipulit. Purista sitruunasta mehu.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu. Lisää tomaatit, sitruunamehu ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Lisää fariinisokeri, suola sekä mausteseos ja kiehauta uudelleen. Tarkista maku.
Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua korianteria tai persiljaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?