Ainekset
500 g valkokaalia
1 iso sipuli
2 isoa porkkanaa
1 keskikokoinen palsternakka
200 g juuriselleriä
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl rypsiöljyä
400 g naudan jauhelihaa
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl meiramia tai timjamia
2 l vettä
2 kasvis- tai lihaliemikuutiota tai fondia
2 laakerinlehteä
15 maustepippuria
1 ruukku persiljaa
Ohjeet
Leikkaa kaali hienoksi veitsellä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja suikaloi porkkanat, palsternakka ja juuriselleri.
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää jauheliha. Kääntele, kunnes pinta on saanut väriä kauttaaltaan. Mausta suolalla, paprikajauheella ja meiramilla tai timjamilla.
Lisää kaali ja kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää muut kasvikset ja tumma siirappi. Jatka paistamista hetki.
Lisää vesi ja murusta joukkoon liemikuutiot. Lisää vielä laakerinlehdet ja maustepippurit.
Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia. Tarkista maku. Ripottele lopuksi joukkoon hienonnettua persiljaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.