Ainekset
2 kg keräkaalia
noin 3 rkl juoksevaa rasvaa
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
tilkka vettä
kanaliemikuutio
(meiramia)
2 dl puuroriisiä
1 l vettä, suolaa
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
jauhettua valko- ja maustepippuria
Pinnalle
juoksevaa rasvaa
Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Leikkaa kaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna rasva isossa kattilassa, nostele kaalisuikaleet kattilaan ja kuumenna välillä sekoitellen. Lisää joukkoon vesi, murennettu liemikuutio, siirappi ja meirami. Hauduta kaalia hiljalleen puolisen tuntia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Huuhdo riisi siivilässä. Lisää riisit kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä kypsäksi (noin 20 minuuttia) ja kaada siivilään valumaan.
Paahda jauheliha muruiseksi seokseksi, mausta ja kaada riisien kanssa kaalin joukkoon. Sekoita ja lusikoi seos kahteen laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Tarjoa puolukkahillon kera.
Vinkki!
Tee puolukkahillo itse. Keitä litra puolukoita ja 250 g Dansukker Hillosokeria noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tölkitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!