Maistuva joulu
Tummalla Siirapilla

Dansukker Tumma Siirappi on tuonut joulun maun suomalaisille jo sukupolvien ajan. Aito ja alkuperäinen Tumma Siirappi syntyy yhä tänäänkin Kirkkonummella, missä Suomen Sokerin siirappimestarit valmistavat sitä suurella sydämellä. Tumman Siirapin täyteläinen, jäljittelemätön maku on peräisin sokeriruo'osta.

Perinteinen Tumma Siirappi on joulupipareiden tärkeä ainesosa ja antaa herkullisen  paahteista makua ja mehevyyttä niin maustekakkuihin, saaristolaisleipään kuin joululaatikoihin – ja paljon muuhun!

Maustekakku

Helppo pipariresepti

Saaristolaisleipä

Siirappi-suklaakastike

Siirappikinuski-puolukkatorttu

Mummin siirappikakku

Taateli-vaniljakierteet

Taateli-mascarponekakkuset

Kinuskinen maustetäytekakku

Piparimuffinit

Nekut

Gluteeniton limppu

Lanttulaatikko

Uunijuurekset

Punajuurilaatikko

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?