Ainekset
Kakku
5 ½ dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl kutakin: kardemummaa, kanelia, inkivääriä
1 tl jauhettua neilikkaa
3 dl Dansukker Tummaa siirappia
250 g voita tai margariinia sulatettuna
4 kananmunaa
2 dl kermaviiliä
Kostutus
1 dl appelsiinista puristettua mehua
Muscovadokinuski
2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 dl kuohukermaa
Täyte
300 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 21 %)
100 g voita huoneenlämpöisenä
3 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomuappelsiinin kuoriraaste
Viimeistelyyn
2 dl jäisiä puolukoita
Ohjeet
1. Voitele ja korppujauhota tasapohjainen vuoka (ø 19 cm, reuna 12 cm).
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
3. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe kulhoon, lisää mausteet ja sekoita.
4. Lisää siirappi, munat, rasva ja kermaviili. Sekoita hyvin. Anna taikinan seistä pari minuuttia, sekoita vielä kerran ja kaada taikina vuokaan.
5. Paista uunissa noin 60 minuuttia. Kokeile kypsyys ennen uunista ottoa cocktailtikulla kakun keskeltä. Jäähdytä 5 minuuttia ja kumoa kakku. Anna jäähtyä.
6. Mittaa muscovadokinuskin aineet kattilaan, keitä n. 15 minuuttia, sekoita välillä. Jäähdytä haaleaksi.
7. Sekoita täytteen aineet keskenään esim. lastalla. Leikkaa kakku kolmeksi tasapaksuksi levyksi, kostuta levyt. Siirrä pohjalevy tarjoiluvadille. Levitä runsas 1/3 täytettä päälle, jatka samoin seuraavan kerroksen kanssa. Pane kansilevy päälle, levitä loput täytteestä ja ripottele puolet puolukoista pinnalle. Valuta kinuski päälle ja viimeistele puolukoilla.
Anna kakun makujen tasaantua vartti ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.