Uunijuurekset

Tarjoa maukkaita, paahdettuja uunijuureksia erilaisten liharuokien lisänä.

4–5 annosta

1 tunti

Arviot (24 kpl)

Ainekset

25 g voita tai margariinia
300 g lanttua
200 g palsternakkaa
200 g juuriselleriä
2 isoa sipulia
3 keskikokoista porkkanaa
n. 1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
n. 1/2 tl suolaa
1 dl vettä

Ohjeet

Kuori ja kuutioi juurekset. Kuumenna rasva pannulla ja kääntele juureskuutioita muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon siirappi ja suola, kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon vesi.

Kaada ainekset uunin kestävään vuokaan ja kypsennä 175–200 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä.

Tarjoa liharuokien lisänä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.