Uunijuurekset

Tarjoa maukkaita, paahdettuja uunijuureksia erilaisten liharuokien lisänä.

4–5 annosta

1 tunti

Arviot (27 kpl)

Ainekset

25 g voita tai margariinia
300 g lanttua
200 g palsternakkaa
200 g juuriselleriä
2 isoa sipulia
3 keskikokoista porkkanaa
n. 1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
n. 1/2 tl suolaa
1 dl vettä

Ohjeet

Kuori ja kuutioi juurekset. Kuumenna rasva pannulla ja kääntele juureskuutioita muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon siirappi ja suola, kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon vesi.

Kaada ainekset uunin kestävään vuokaan ja kypsennä 175–200 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä.

Tarjoa liharuokien lisänä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.