Piparimuffinit

Piparkakkumausteiset joulumuffinit, joiden piimätaikinaan on lisätty kuivattuja karpaloita tai puolukoita.

noin 12 kpl

½ tuntia

Arviot (30 kpl)

Ainekset

1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
100 g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
2 tl ruokasoodaa
1 dl ruisjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
3 dl piimää tai jogurttia
2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl juoksevaa rasvaa tai öljyä

Pinnalle
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl vettä

Koristeeksi
½ dl Dansukker Rapeaa raesokeria

Ohjeet

Levitä paperiset muffinivuoat pellille. Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää piimä, siirappi ja rasva. Sekoita tasainen taikina ja lusikoi se paperivuokiin, jätä kohoamisvaraa.

Paista 225-asteisessa uunissa vuokien koosta riippuen 10–15 minuuttia.

Korista jäähtyneet muffinit tomusokerista veteen sekoitetulla kuorrutuksella. Ripota pinnalle raesokeria.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.