Ainekset
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
100 g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
2 tl ruokasoodaa
1 dl ruisjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
3 dl piimää tai jogurttia
2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl juoksevaa rasvaa tai öljyä
Pinnalle
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl vettä
Koristeeksi
½ dl Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Levitä paperiset muffinivuoat pellille. Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää piimä, siirappi ja rasva. Sekoita tasainen taikina ja lusikoi se paperivuokiin, jätä kohoamisvaraa.
Paista 225-asteisessa uunissa vuokien koosta riippuen 10–15 minuuttia.
Korista jäähtyneet muffinit tomusokerista veteen sekoitetulla kuorrutuksella. Ripota pinnalle raesokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.