Siirappi-suklaakastike

Helppotekoinen ja maistuva siirappi-suklaakastike sopii jälkiruokakastikkeeksi ja vaikkapa maustekakun kuorrutteeksi.

PT5M
PT0M
jälkiruokakastikkeet

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
100 g tummaa suklaata

Ohjeet

Valmista kastike hetkeä ennen tarjoilua. Kuumenna siirappi noin 50 asteeseen. Siirrä kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa. Sekoita ja jäähdytä hetken aikaa kunnes kastike on kinuskimaista. 

Katso resepti: Maustekakkua siirappi-suklaakastikkeella ja puolukoilla

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?