Ainekset
1 pkt (200–250 g) kivettömiä taateleita
1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
150 g margariinia tai voita
4 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl jauhettua kanelia
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
Kuorrutus
250 g mascarponea
Dansukker Tummaa Siirappia
puolukoita
kokonaisia manteleita
Ohjeet
Voitele muffinipellin vuoat tai käytä jämäköitä muffinivuokia tai alumiinifoliovuokia (à 1,1 dl).
Pilko taatelit kattilaan, lisää vesi ja siirappi.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen noin 3 minuuttia kunnes taateliseos näyttää kiisselimäiseltä. Lisää paloiteltu rasva joukkoon. Sekoita ja anna jäähtyä haaleaksi.
Sekoita kuivat aineet, mausteet ja leivinjauhe.
Sekoita kananmunat ja kermaviili, lisää seos kuivien aineiden joukkoon yhdessä taateli-rasvaseoksen kanssa hyvin sekoittaen.
Annostele taikina vuokiin, jätä noin 1 cm:n verran kohoamisvaraa. Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja irrota kakkuset vuoista tasaiselle alustalle. Jäähdytä.
Sekoita mascarponen rakenne sileäksi ja annostele se kakkusille. Viimeistele kuorrutus puolukoilla ja kokonaisilla manteleilla. Halutessasi valuta siirappia mascarponen päälle juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!