Omppusato 
purkkiin!
				Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla. Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.
Katso lisää omena- ja muita hilloreseptejä
Usein kysyttyjä kysymyksiä omenasoseen ja omenahillon keittämisestä
Kaneli, vanilja, inkivääri, kardemumma, sitruuna, rosmariini, chili, tähtianis tai neilikka tuovat syvyyttä ja lämpöä omenahilloon.
Kilosta omenoita saa noin 8–10 dl valmista omenasosetta, riippuen omenalajikkeesta ja kypsyydestä.
Ei pakko – kuorissa on makua ja väriä. Halutessasi pehmeän rakenteen hilloon kuoriminen on kuitenkin suositeltavaa.
Suosittelemme käyttämään hyvin säilyvään omenasoseeseen ja -hilloon Hillosokerin perusohjeen mukaista annostelua (2 kg omenaa ja 1 kg Hillosokeria).
Hillosokerilla ohjeitamme noudattaen valmistetut, purkitetut ja säilytetyt hillot säilyvät avaamattomina noin vuoden. Avatut hillopurkit on hyvä käyttää mahdollisimman pian.
Pakastettuna omenasose säilyy hyvänä noin 8–12 kuukautta – säilytä tiiviisti suljetuissa rasioissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!