Ainekset
500 g omenaa kuorittuna ja kuutioituna (n. 700 g kokonaisia omenoita)
¼ dl vettä
2 rkl laadukasta chai-teetä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Lusikoi teelehdet teesihtiin tai teenhaudutuspussiin. Mittaa kattilaan vesi sekä omenakuutiot. Laita teesihti tai -pussi kattilaan omenakuutioiden joukkoon. Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä niin, että omenat alkavat pehmetä. Sekoittele varoen, jotta teesihti tai -pussi pysyy ehjänä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoitellen. Poista teesihti tai -pussi ja purkita puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Voit halutessasi myös soseuttaa hillon sauvasekoittimella tasaiseksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?