Ainekset
1 kg kuorittuja omenoita pilkottuna
2–4 punaista chiliä
½ dl vettä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Halkaise chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Laita omenat ja vesi kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes omenapalat pehmenevät ja soseuta ne. Sekoita chili ja hillosokeri soseeseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
2. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?