Ainekset
1 kg hapokkaita omenia kuorittuna ja paloiteltuna
1 dl vettä
1 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Keitä omenapalat pehmeiksi vesitilkassa.
2. Lisää inkivääri- ja sitruunankuoriraaste, sitruunamehu ja hillosokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
3. Jäähdytä hilloa runsas vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?