Puolukka-omenapalahillo

Kaksi syksyistä makua, omena ja puolukka, ovat perinteinen makuyhdistelmä hillossakin.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (114 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g (1 l) puolukoita
400 g omenoita kuutioina
½ dl vettä tai makeaa viiniä
500 g Dansukker Hillosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kuivattua minttua

Ohjeet

Mittaa puolukat, omenakuutiot ja vesi tai viini kattilaan. Kuumenna kunnes muodostuu vesihöyryä. Lisää hillosokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti noin 10 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Sekoita vaniljasokeri ja minttu hilloon. Jäähdytä parikymmentä minuuttia, kunnes marjat eivät nouse enää pintaan. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Tölkitä hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Säilytä mieluiten viileässä. Nauti lettujen ja pannukakun kera, käytä leivonnaisissa ja jälkiruoissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!