Puolukka-omenapalahillo

Kaksi syksyistä makua, omena ja puolukka, ovat perinteinen makuyhdistelmä hillossakin.

45 minuuttia

Arviot (107 kpl)

Ainekset

600 g (1 l) puolukoita
400 g omenoita kuutioina
½ dl vettä tai makeaa viiniä
500 g Dansukker Hillosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kuivattua minttua

Ohjeet

Mittaa puolukat, omenakuutiot ja vesi tai viini kattilaan. Kuumenna kunnes muodostuu vesihöyryä. Lisää hillosokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti noin 10 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Sekoita vaniljasokeri ja minttu hilloon. Jäähdytä parikymmentä minuuttia, kunnes marjat eivät nouse enää pintaan. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Tölkitä hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Säilytä mieluiten viileässä. Nauti lettujen ja pannukakun kera, käytä leivonnaisissa ja jälkiruoissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!