Omenapala-kanelihillo

Kanelitangoilla maustettu omenapalahillo sopii moneen käyttöön lisäkkeenä ja kakkutäytteenä.

50 minuuttia

Arviot (73 kpl)

Ainekset

1 kg kuorittuja ja paloiteltuja omenoita
1 dl omenatäysmehua
2 kanelitankoa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pane omenapalat, mehu ja kanelitanko kattilaan. Keitä 5 – 10 minuuttia omenoiden kiinteydestä riippuen. Sekoita hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä vielä 2 - 5 minuuttia. Jäähdytä hetki, poista kanelitangot ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Nauti puuron, viilin ja jogurtin kanssa. Omenapala-kanelihillo on herkullista kakkujen täytteenä sekä ohukaisten, pannukakun ja blinien kanssa tarjottuna.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?