Omena-pihlajanmarjahillo

Helposti Hillosokerilla tehty omena-pihlajanmarjahillo on syksyn klassikkohillo, joka hurmaa maullaan ja kauniilla värillään. Maista ja ihastu!

PT40M

45 minuuttia

Arviot (170 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g omenaa (10 dl)

300 g pihlajanmarjoja (5 dl)

0,5 dl vettä

500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)

ripaus kanelia

 

Ohjeet

1. Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.

2. Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.

3. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.

4. Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.

5. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.

Resepti ja kuva: Annin uunissa

Katso resepti: Minipannarit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.