Omena-pihlajanmarjahillo - Dansukker

Omena-pihlajanmarjahillo

45 minuuttia
Helposti Hillosokerilla tehty omena-pihlajanmarjahillo on syksyn klassikkohillo, joka hurmaa maullaan ja kauniilla värillään. Maista ja ihastu!
Omena-pihlajanmarjahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • Omena-pihlajanmarjahillo
  • 700 g omenaa (10 dl)
  • 300 g pihlajanmarjoja (5 dl)
  • 0,5 dl vettä
  • 500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)
  • ripaus kanelia

1. Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.

2. Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.

3. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.

4. Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.

5. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.

Resepti ja kuva: Annin uunissa

Katso resepti: Minipannarit


;