Omena-pihlajanmarjahillo

Helposti Hillosokerilla tehty omena-pihlajanmarjahillo on syksyn klassikkohillo, joka hurmaa maullaan ja kauniilla värillään. Maista ja ihastu!

PT40M

45 minuuttia

Arviot (170 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g omenaa (10 dl)

300 g pihlajanmarjoja (5 dl)

0,5 dl vettä

500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)

ripaus kanelia

 

Ohjeet

1. Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.

2. Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.

3. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.

4. Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.

5. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.

Resepti ja kuva: Annin uunissa

Katso resepti: Minipannarit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!