Perusohje hillolle Luomuhillosokerilla

Uutuus! Dansukker Luomuhillosokeri on valmistettu luomusokerista. Tee säilöntäaineetonta hilloa helposti ja nopeasti, keittoaika on vain 4 minuuttia.

n. 1 litra

PT25M

30 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg marjoja tai hedelmiä (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa ja huuhtele marjat. Pilko isot tai kovakuoriset (esim. karviaiset) marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat ja Luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Huom!
Koska Luomuhillosokeri ei sisällä säilöntäainetta, hyvä keittiöhygienia on tärkeää hillon säilyvyyden varmistamiseksi. Hilloon kannattaa käyttää vain ensiluokkaisia raaka-aineita ja tuoreet raaka-aineet (marjat, yrtit ym.) huuhdellaan kylmällä vedellä ennen käyttöä. Purkit ja kannet pestään ja kuumennetaan huolellisesti ennen täyttöä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?