Omena-lakkahillo

Omena-lakkahillon voi tarjota vehnätortillan tai paahtoleivän kanssa yhdessä jogurtti-kerma-vaniljavaahdon kanssa.

45 minuuttia

Arviot (26 kpl)

Ainekset

600 g kuorittuja omenoita karkeana raasteena
400 g lakkoja
1 tl jauhettua kanelia
½ tl jauhettua inkivääriä
¼ tl jauhettua neilikkaa
(2 tl tequilaa)
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?