Maistuvia luumujälkiruokia ja -marmeladeja

Luumuja viljeltiin Välimeren maissa jo antiikin aikana. Erilaisia luumulajikkeita on nykyään noin 2 000. Luumuista voi tehdä paljon muutakin kuin nauttia niitä sellaisenaan. Olemme koonneet sivustollemme joukon jälkiruoka- ja marmeladireseptejä. Tee vaikkapa luumuhilloketta, joka korostaa juuston hyvää makua. 

Luumumurupiirakka

Kriikunasose

Luumu- tai kriikunamarmeladi

Toscaluumut

Luumupiirakka

Luumupaistos

Hedelmäinen toscapiiras

Mantelinen luumumarmeladi

Omena-luumuhillo

Luumuhilloke juustolle

Aurinko purkissa

Mausteinen luumuhillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?