Luumuhilloke juustolle

Tuoreet luumut keitetään vaaleassa siirapissa ja maustetaan chilillä ja tähtianiksella.

15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

8 luumua
1/3 punainen chili
2 tähtianista
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl vastapuristettua sitruunamehua

Ohjeet

Kalttaa ja kuori luumut, jos niissä on paksu kuori. Paloittele luumut. Sekoita luumut, chili, tähtianikset, siirappi ja sitruunamehu kattilassa ja keitä sekoittaen, kunnes luumut ovat pehmenneet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?