Luumuhilloke juustolle

Tuoreet luumut keitetään vaaleassa siirapissa ja maustetaan chilillä ja tähtianiksella.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 luumua
1/3 punainen chili
2 tähtianista
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl vastapuristettua sitruunamehua

Ohjeet

Kalttaa ja kuori luumut, jos niissä on paksu kuori. Paloittele luumut. Sekoita luumut, chili, tähtianikset, siirappi ja sitruunamehu kattilassa ja keitä sekoittaen, kunnes luumut ovat pehmenneet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?