Aurinko purkissa

Herkullinen hillo luumuista, persikoista tai nektariineista ja aprikooseista sopii juustojenkin seuraan.

(noin 5 dl valmista hilloa)

40 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Ainekset

250 g luumuja
2 persikkaa tai nektariinia
5 aprikoosia
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
½ punaista chiliä silputtuna
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

1. Halkaise kuorimaveitsellä tai kalttaamalla kuoritut hedelmät, poista kivet ja pilko puolikkaat.

2. Sekoita hedelmäpalat ja hillosokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen 6 minuuttia. Lisää chilisilppu ja vaniljasokeri keittämisen loppuvaiheessa.

3. Jäähdytä vartti ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa.

Nauti juustojen, paahtoleivän tai vaniljajäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!