Kriikunasose

Kriikunoista voit keittää pehmeää sosetta maustettuna kanelitangoilla tai tähtianiksella.

5 dl

PT55M

1 tunti

Arviot (375 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g (noin 7,5 dl) kriikunoita
1 dl vettä
250 g (noin 3 dl) Dansukker Hillosokeria
(tilkka tummaa rommia)

Ohjeet

Huuhtele kriikunat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja keitä kriikunat siinä pehmeiksi. Siivilöi kriikunoiden siemenet pois massasta joko siivilän läpi painellen tai sosemyllyllä.

Kuumenna kriikunasose hillosokerin kanssa ja keitä 20 minuuttia. Mausta hillo halutessasi tilkalla rommia. Tölkitä ja säilytä viileässä.

Kriikunasose sopii hyvin juustojen kanssa nautittavaksi ja on maukasta esim. pannukakun päällä.

Vinkki! 
Voit lisätä kriikuna-hillosokeriseokseen ennen keittämistä mausteeksi kanelitangon tai pari tähtianista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.