Ainekset
8–12 tuoretta luumua
50 g voita tai margariinia
1 ½ dl mantelilastuja
1 rkl vehnäjauhoja
½ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Huuhtele luumut, halkaise kahteen osaan ja poista kivet. Jaa luumut neljään uunin kestävään annoskulhoon.
Mittaa kattilaan rasva, mantelilastut, vehnäjauhot, fariinisokeri ja vaniljasokeri. Kiehauta. Kaada seos luumujen päälle.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä, kermavaahtoa tai kylmää vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!