Toscaluumut

Toscakuorrutetut luumut tarjotaan vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kera.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

8–12 tuoretta luumua
50 g voita tai margariinia
1 ½ dl mantelilastuja
1 rkl vehnäjauhoja
½ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Huuhtele luumut, halkaise kahteen osaan ja poista kivet. Jaa luumut neljään uunin kestävään annoskulhoon.

Mittaa kattilaan rasva, mantelilastut, vehnäjauhot, fariinisokeri ja vaniljasokeri. Kiehauta. Kaada seos luumujen päälle.

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä, kermavaahtoa tai kylmää vaniljakastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.