Ainekset
1 kg luumuja
1 kg omenoita
3 dl vettä
2 kanelitankoa
2 timjaminoksaa
1 kg Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kalttaa ja kuori luumut ja poista kivet. Paloittele luumut. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat lohkoiksi. Pane luumut, omenat, vesi, kanelitangot ja timjaminoksat kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5–10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 5-10 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.
Voit käyttää luumujen sijasta mustikoita tai karhunvatukoita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!