Omena-luumuhillo

Omena-luumuhilloon käytetään yhtä paljon omenoita ja tuoreita luumuja. Mausteeksi sopii kaneli ja timjami.

1 tunti

Arviot (139 kpl)

Ainekset

1 kg luumuja
1 kg omenoita
3 dl vettä
2 kanelitankoa
2 timjaminoksaa
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kalttaa ja kuori luumut ja poista kivet. Paloittele luumut. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat lohkoiksi. Pane luumut, omenat, vesi, kanelitangot ja timjaminoksat kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5–10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 5-10 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.

Voit käyttää luumujen sijasta mustikoita tai karhunvatukoita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.