Ainekset
Pohja
125 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
3 rkl vettä
Täyte
150 g mantelijauhetta
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 kananmunaa
3 dl ranskankermaa
puolikkaan luomusitruunan raastettu kuori
1 l tuoreita luumuja
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita pohjataikina ja painele se piirakkavuokaan (halk. noin 28 cm). Pistele haarukalla. Pane jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada piirakkavuokaan. Puolita luumut ja poista kivet. Painele luumut täytteeseen. Paista piirakkaa uunin alaosassa 225° noin 30 minuuttia.
Tarjoa piirakka haaleana vaniljakastikkeen, jäätelön tai kermavaahdon kera. Koristele tomusokerilla juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Käytä luumujen sijasta omenoita tai muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!