Luumumarmeladi

Mantelirouhe ja kaneli maustavat tuoreista luumuista tehtyä hilloa tai marmeladia.

30 minuuttia

Arviot (79 kpl)

Ainekset

1 kg kypsiä luumuja (mielellään Victoria-lajike)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1–2 tl jauhettua kanelia
50 g kuorittuja manteleita rouhittuna

Ohjeet

Kalttaa luumut, poista kivet. Sekoita ainekset mantelia lukuunottamatta kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen. Lisää mantelirouhe keittämisen loppuvaiheessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!