Runebergin
päivä
Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) on Suomen kansallisrunoilija, joka on sanoittanut Maamme-laulun. Hänen tunnetuin teoksensa on Vänrikki Stoolin tarinat.
Runebergin päivä 5.2. on vakiintunut liputuspäivä. Sen viettoon kuuluvat runebergintortut, joiden reseptin uskotaan olevan Johan Ludvigin vaimon Fredrikan kehittämä.
Runebergin neliöt
Runebergintortut (perinteiset)
Gluteenittomat runebergintortut
Vegaaniset runebergintortut
Runebergin muffinit
Runebergin pikkuleivät
Runebergintortut
Runebergintortut fariinisokerilla
Runeberginkakku (pyöreä)
Runebergin kääretorttu
Runeberginkakku
Runebergin täytekakku
Runebergin kahvikakku
Vadelma-limettimarmeladi
Runeberginkakku (pitkänomainen)
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?