Runebergintortut

Runebergintorttutaikina paistetaan paperisissa leivosvuoissa tai uunipellillä.

18 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (52 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 kananmunaa
50 g mantelirouhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl piparkakkuja murustettuna
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia
100 g omenasosetta TAI omenamarmeladia
1 dl maitoa
karvasmanteliaromia TAI manteliaromia
Pinnalle
n. 150 g vadelmamarmeladia
n. 200 g Dansukker Tomusokeria + tilkka vettä

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä siirappi, omenasose ja maito. Mausta varovasti annostellen, pakkauksen ohjeen mukaan karvasmanteli- tai manteliaromilla ja sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina paperisiin leivosvuokiin tai levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Pursota koristeeksi nokare vadelmamarmeladia kunkin tortun pinnalle. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä hyvin vähän kerrallaan, kunnes seos on paksua. Pursota tomusokeriseosta hillon ympärille.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!