Ainekset
150 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
1 dl mantelijauhetta
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl gluteenitonta korppujauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 munaa
½ dl mantelilikööriä TAI varovasti annostellen manteliaromia tai karvasmanteliaromia
Pinnalle
75 g vadelmamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä
Ohjeet
Sekoita rasvan joukkoon kaikki kuivat ainekset. Riko joukkoon munat ja sekoita. Kääntele lopuksi joukkoon mantelilikööri tai -aromi.
Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin. Jos vuoat ovat ohutta paperia, laita paperivuoat vielä pieniin kulhoihin tai metalliseen muffinivuokaan.
Kypsennä 200-asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat kohonneet ja pinta on kauniin värinen ja kiinteä.
Pursota jokaisen muffinin keskelle vadelmamarmeladia. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä sen verran, että saat paksun, mutta pursotettavan tahnan. Pursota tomusokeritahna marmeladin ympärille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.