Vadelma-limettimarmeladi

Vadelmamarmeladi saa pirteää makua limetin mehusta ja kuoriraasteesta.

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g vadelmia
yhden luomulimetin raastettu kuori
yhden luomulimetin mehu
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Laita vadelmat kattilaan. Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori vadelmien joukkoon. Purista joukkoon limetin mehu. Lisää hillo-marmeladisokeri ja kiehauta. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Jäähdytä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita hyvin pestyyn lasipurkkiin.

Tarjoa esimerkiksi paahtoleipien, voileipäkeksien tai leivonnaisten kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.