Vadelma-limettimarmeladi

Vadelmamarmeladi saa pirteää makua limetin mehusta ja kuoriraasteesta.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vadelmia
yhden luomulimetin raastettu kuori
yhden luomulimetin mehu
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Laita vadelmat kattilaan. Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori vadelmien joukkoon. Purista joukkoon limetin mehu. Lisää hillo-marmeladisokeri ja kiehauta. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Jäähdytä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita hyvin pestyyn lasipurkkiin.

Tarjoa esimerkiksi paahtoleipien, voileipäkeksien tai leivonnaisten kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?