Vadelma-limettimarmeladi

Vadelmamarmeladi saa pirteää makua limetin mehusta ja kuoriraasteesta.

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g vadelmia
yhden luomulimetin raastettu kuori
yhden luomulimetin mehu
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Laita vadelmat kattilaan. Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori vadelmien joukkoon. Purista joukkoon limetin mehu. Lisää hillo-marmeladisokeri ja kiehauta. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Jäähdytä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita hyvin pestyyn lasipurkkiin.

Tarjoa esimerkiksi paahtoleipien, voileipäkeksien tai leivonnaisten kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!