Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhoja
½ dl mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
muutama tippa karvasmanteliaromia
Pinnalle
100 g vadelmamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
tilkka sitruunamehua
Ohjeet
Sulata rasva. Sekoita joukkoon fariinisokeri, muna, vehnäjauhot, korppujauhot, mantelijauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Kääntele taikina tasaiseksi ja mausta karvasmanteliaromilla varovasti annostellen. Sekoita taikina ja maista välillä.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
Jäähdytä. Irrota muffinit vuoista ja käännä ylösalaisin. Laita ne tarjoiluvadille tai puhtaisiin muffinivuokiin.
Pursota pinnalle vadelmamarmeladia. Sekoita tomusokerin joukkoon sitruunamehua vähän kerrallaan, kunnes saat paksun, mutta pursotettavan tahnan. Mikäli seos jää löysäksi, lisää tomusokeria. Laita seos pursotinpussiin ja leikkaa pussiin pieni reikä. Pursota hillon ympärille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.