Ainekset
4 munaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl (gluteenittomia) korppujauhoja
2 tl leivinjauhetta
manteli- tai karvasmanteliaromia maun mukaan varovasti annostellen
Väliin
150–200 g mansikkamarmeladia
Pinnalle
50–75 g mansikkamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä
(vaaleanpunaista pastaväriä)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä manteliaromi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai muuhun reunalliseen suorakaiteen malliseen uunivuokaan. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
Kumoa leivinpaperin päälle ja levitä päälle mansikkamarmeladia. Käännä tiukahkolle rullalle ja laita jääkaappiin vetäytymään.
Leikkaa kääretorttu annospaloiksi. Pursota keskelle hillosilmä. Sekoita tomusokeri ja vesitilkka (ja väri) tasaiseksi tahnaksi ja pursota hillosilmän ympärille.
Vinkki!
Gluteenittoman kääretortun valmistat käyttämällä gluteenittomia korppujauhoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.