Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 munaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl (=50 g) mantelirouhetta tai mantelijauhetta
1 dl korppujauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl mantelilikööriä + 1/2 dl vettä TAI 1 dl omenamehua
n. 10 tippaa karvasmanteliaromia
Vuokaan
margariinia tai voita ja korppujauhoja
Pinnalle
150 g vadelmamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
n. 2 rkl vettä
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja likööri, sekä vesi. Mausta varovasti karvasmanteliaromilla ja maista taikinaa.
Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun, halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja siirrä tarjoiluvadille.
Pursota tai levitä hillo kakun keskelle isoksi ympyräksi. Sekoita tomusokeri ja vesi paksuksi tahnaksi ja pursota hilloympyrän reunalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!