Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria tai 1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ranskankermaa tai smetanaa
manteliaromia tipoittain
Pinnalle
noin 100 g vadelmamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria
1–1 1/2 rkl vettä
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi ranskankerma tai smetana ja manteliaromia vähän kerrallaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Maista taikinaa välillä.
Pursota taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi keoiksi. Paista 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 8 minuuttia. Jäähdytä.
Pursota jokaisen pikkuleivän keskelle nokare vadelmamarmeladia. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä vähän kerrallaan ja sekoita, kunnes saat paksun tahnan. Pursota tomusokeritahnasta rengas hillon ympärille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!