Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria tai 1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ranskankermaa tai smetanaa
manteliaromia tipoittain
Pinnalle
noin 100 g vadelmamarmeladia
2 dl Dansukker Tomusokeria
1–1 1/2 rkl vettä
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi ranskankerma tai smetana ja manteliaromia vähän kerrallaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Maista taikinaa välillä.
Pursota taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi keoiksi. Paista 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 8 minuuttia. Jäähdytä.
Pursota jokaisen pikkuleivän keskelle nokare vadelmamarmeladia. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä vähän kerrallaan ja sekoita, kunnes saat paksun tahnan. Pursota tomusokeritahnasta rengas hillon ympärille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?