Aina on jälkiruoka-aika
Jälkiruoka kruunaa aterian niin arkena kuin pyhänä. Pieni makea herkku aterian päätteeksi jättää hyvän maun kielelle ja mielelle. Dansukker sokereilla ja siirapeilla teet helposti hyvää ja herkullista.
Mummin marjajäädyke
Minttu-mansikkarahka
Köyhät ritarit
Irlantilainen suklaavaahto
Hedelmäinen murupaistos
Inkivääripannacotta ja marjoja
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?