Hedelmäinen murupaistos

Hedelmäinen murupaistos sisältää kaurahiutaleita, hasselpähkinöitä ja omenoita tai päärynöitä.

8–10 annosta

45 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Ainekset

150 g voita tai margariinia
¾ dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
100 g hasselpähkinärouhetta
500 g omenoita tai päärynöitä kuorittuna ja viipaloituna
rasvaa vuoan voiteluun

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita muut ainekset joukkoon. Pane hedelmäviipaleet voideltuun vuokaan (ø 24–26 cm). Levitä muruseos päälle. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoa haaleana kermavaahdon tai ranskankerman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.