Hedelmäinen murupaistos

Hedelmäinen murupaistos sisältää kaurahiutaleita, hasselpähkinöitä ja omenoita tai päärynöitä.

8–10 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita tai margariinia
¾ dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
100 g hasselpähkinärouhetta
500 g omenoita tai päärynöitä kuorittuna ja viipaloituna
rasvaa vuoan voiteluun

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita muut ainekset joukkoon. Pane hedelmäviipaleet voideltuun vuokaan (ø 24–26 cm). Levitä muruseos päälle. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoa haaleana kermavaahdon tai ranskankerman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.