Mustikkakiisseli

Mustikkasoppa maistuu niin kesällä kuin talvella välipalana, jälkiruokana tai eväänä.

4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (271 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4½ dl vettä
1–2 dl Dansukker Taloussokeria
½ l mustikoita
2 rkl perunajauhoja
½ dl vettä

Ohjeet

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää puhdistetut mustikat joukkoon ja keitä varovasti 2–3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauhot puoleen desiin vettä ja kaada seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa, älä keitä. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan. Ripottele sokeria pinnalle, niin kiisseli ei kuorretu. Tarjoa kiisseli haaleana tai kylmänä maidon tai kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.