Kiisseli hillosta

Tee ylimääräisestä hillosta kiisseli jälkiruoaksi. Kokeile vaikkapa puolukka-, lakka-, mustikka- tai omenahilloa raikkaaseen kiisseliin.

PT10M

10 min

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl puolukkahilloa tai muuta hilloa
6 dl vettä
3–4 rkl perunajauhoja
(Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria)

Ohjeet

Mittaa hillo kattilaan tai kasariin yhdessä veden kanssa. Lisää joukkoon perunajauhot. Kuumenna koko ajan varovasti sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hilloa tai sokeria. Ripottele kiisselin pinnalle lopuksi hieman sokeria.

 

Tee itse hilloa: katso ohjeet

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.