Kiisseli hillosta

Tee ylimääräisestä hillosta kiisseli jälkiruoaksi. Kokeile vaikkapa puolukka-, lakka-, mustikka- tai omenahilloa raikkaaseen kiisseliin.

PT10M

10 min

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl puolukkahilloa tai muuta hilloa
6 dl vettä
3–4 rkl perunajauhoja
(Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria)

Ohjeet

Mittaa hillo kattilaan tai kasariin yhdessä veden kanssa. Lisää joukkoon perunajauhot. Kuumenna koko ajan varovasti sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hilloa tai sokeria. Ripottele kiisselin pinnalle lopuksi hieman sokeria.

 

Tee itse hilloa: katso ohjeet

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.