Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeria Multia
1 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Tarjoiluun
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
2 dl marjoja, esim. mustikoita
Ohjeet
Sekoita kerma, hyytelösokeri Multi, inkivääri ja vaniljasokeri kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Kaada neljään lasiin ja pane jääkaappiin hyytymään.
Sekoita kattilassa glukoosisiirappi sekä limetin kuori ja mehu. Kiehauta. Anna jäähtyä. Yhdistä limettisiirappi ja tuoreet marjat ja tarjoa pannacottan kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?