Ainekset
2 kypsää persikkaa
2 kiiviä
1/2 litraa mustikoita
1/2 litraa vadelmia
Kastike
2 dl kermaa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 maustemitallista jauhettua kardemummaa
Ohjeet
1. Kuori ja viipaloi kiivit. Leikkaa persikat paloiksi. Pane hedelmät ja marjat tarjoiluastiaan. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siirappi ja kardemumma. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.
Vinkki!
Käytä kauden hedelmiä ja marjoja makusi mukaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!