Vaalea Luomusiirappi
– maista ja ihastu!

Luomujuurikassokerista valmistettu Dansukker Vaalea Luomusiirappi on maultaan pehmeän karamellimainen. Se sopii sellaisenaan kastikkeeksi mm. jäätelölle, ohukaisille ja marjoille. Vaalea Luomusiirappi sopii myös leivontaan, jälkiruokiin, kotimakeisiin, ruoanvalmistukseen ja juomien makeuttamiseen.

Paras pekaanipiiras

Kolakeksit

Gluteeniton omenapiirakka

Lettupyramidi

Itse tehty granola

Kookos-kinuskipopcornit

Siirappipäärynät

Marja-hedelmäsalaatti

Mansikka-banaanipirtelö

Tunis Tea

Omenainen purkkikakku

Pirteät puolukkamuffinit

Salmiakki-kinuskikastike

Amerikkalaiset pannukakut

Aasialainen inkiväärivokki

Broileri-melonisalaatti

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.