Ainekset
Muru
40 g voita tai margariinia
4 dl maissihiutaleita (corn flakes)
½ dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl vaaleaa, gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
2 tl kanelia
Taikina
3 ½ dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
100 g voita tai margariinia sulatettuna
2 kananmunaa
Pinnalle
3 (noin 360 g) keskikokoista omenaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Mittaa muruseoksen aineet kulhoon ja rouhaise ne murumaiseksi käsin tai yleiskoneessa.
Mittaa taikinan kuivat aineet kulhoon, sekoita hyvin. Lisää siirappi, sulatettu rasva ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada taikina voideltuun piirasvuokaan, yhteen ø 27 cm tai kahteen ø 20 cm. Raasta kuoritut omenat karkeaksi ja levitä raaste taikinan päälle vuokaan, valuta siirappi omenaraasteen päälle ja ripottele muruseos pinnalle.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
Tarjoa piirakka haaleana vaalean luomusiirapin ja kermavaahdon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!