Ainekset
4–6 keskikokoista omenaa
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl kanelia
1 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
6 savoiardikeksiä
1 dl omenamehua
Ohjeet
Kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
Laita omenakuutiot, siirappi ja kaneli pannulle tai kasariin ja kääntele hetki miedolla lämmöllä, kunnes omenat hieman pehmenevät. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, vaniljasokeri ja siirappi.
Kastele savoiardikeksit kunnolla omenamehuun. Kasaa hillopurkkiin tai muuhun astiaan kerroksittain kostutettuja keksejä, omenakuutioita ja kermatäytettä.
Anna kakun maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?