Ainekset
4–6 keskikokoista omenaa
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl kanelia
1 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
6 savoiardikeksiä
1 dl omenamehua
Ohjeet
Kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
Laita omenakuutiot, siirappi ja kaneli pannulle tai kasariin ja kääntele hetki miedolla lämmöllä, kunnes omenat hieman pehmenevät. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, vaniljasokeri ja siirappi.
Kastele savoiardikeksit kunnolla omenamehuun. Kasaa hillopurkkiin tai muuhun astiaan kerroksittain kostutettuja keksejä, omenakuutioita ja kermatäytettä.
Anna kakun maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.