Siirappipäärynät

Päärynät keitetään pehmeiksi siirapin ja mausteiden kanssa ja tarjollaan jäätelön kera.

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kypsää päärynää

Mausteliemi
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 dl vettä
1 kanelitanko
1 tähtianis

Tarjoiluun
1/2–3/4 dl pähkinä- tai mantelirouhetta 
jäätelöä

Ohjeet

Kuori päärynät mutta jätä kannat paikoilleen. Keitä liemen ainekset kattilassa, johon päärynät juuri ja juuri mahtuvat. Pane päärynät mausteliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pehmeiksi. Nosta päärynät tarjoilulautasille. Keitä maustelientä kokoon, kunnes sitä on jäljellä noin 2 dl. Kaada liemi päärynöille ja ripottele päälle pähkinärouhe. Tarjoa jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!