Ainekset
75 g voita
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl ruokasoodaa
3 dl erikoishienoja vehnäjauhoja
Ohjeet
Mittaa voi kattilaan ja keitä, kunnes pohjalle muodostuva sakka värjäytyy vaaleanruskeaksi (noin 8 minuuttia). Vahdi voin paahtumista välillä sekoitellen. Lisää kattilaan yksitellen loput aineet reseptissä luetellussa järjestyksessä.
Levitä taikina sormilla painellen pellille 20 x 22 cm kokoiseksi levyksi. Vedä viistosti levyn poikki haarukalla syviä uria.
Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes levy on saanut vaaleanruskean sävyn. Leikkaa levy saman tien suunnikkaan muotoisiksi paloiksi.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!