Kolakeksit

Klassiset keksit saavat uutta karamellimaista makua paahdetusta voista ja vaaleasta luomusiirapista. Käytä leivonnassa erikoishienoja vehnäjauhoja.

n. 20 kappaletta

30 minuuttia

Arviot (42 kpl)

Ainekset

75 g voita
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl ruokasoodaa
3 dl erikoishienoja vehnäjauhoja

Ohjeet

Mittaa voi kattilaan ja keitä, kunnes pohjalle muodostuva sakka värjäytyy vaaleanruskeaksi (noin 8 minuuttia). Vahdi voin paahtumista välillä sekoitellen. Lisää kattilaan yksitellen loput aineet reseptissä luetellussa järjestyksessä.

Levitä taikina sormilla painellen pellille 20 x 22 cm kokoiseksi levyksi. Vedä viistosti levyn poikki haarukalla syviä uria.

Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes levy on saanut vaaleanruskean sävyn. Leikkaa levy saman tien suunnikkaan muotoisiksi paloiksi.
 

Resepti ja kuva: Kinuskikissa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.