Pirteät puolukkamuffinit

Pirteät puolukkamuffinit sopivat erityisesti syksyn kahvipöytään. Voit paistaa taikinan myös kakuksi kakkuvuoassa.

12–24 kpl, vuokien koosta riippuen

30 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g (1 dl) sulatettua voita tai margariinia
1 dl maitoa
2 dl puolukoita (tuore tai pakaste)
1 tl kanelia

Ohjeet

Mittaa kaikki muffinien ainekset leivontakulhoon ja sekoita puuhaarukalla tai nuolijalla taikina tasaiseksi.

Jaa seos muffinivuokiin tai voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Kypsennä 175–200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Kakkuvuoassa paistettaessa paistoaika on pidempi. Kakku on valmis, kun se alkaa irrota vuoan reunoista.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!