Broileri-melonisalaatti

Miedon makuinen hunajameloni, kuten muutkin melonit, sopivat hyvin vihannessalaatteihin, esimerkkinä tämä raikas broileri-melonisalaatti.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 grillattu broileri paloiteltuna
1/4 l rucolasalaattia
1/4 l punamangoldia
1/2 l tuoreita mansikoita viipaleina
300–400 g hunajamelonia paloina
200 g kirsikkatomaatteja

Kastike
1/2 dl valkoviinietikkaa
3/4 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 maustemitallista suolaa
2 maustemitallista mustapippuria
1 dl öljyä

Koristeluun
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
1 rkl seesaminsiemeniä

Ohjeet

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele salaattiainekset tarjoiluvadille. Koristele lehtipersijalla ja seesaminsiemenillä. Tarjoile salaatti kastikkeen kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.