Ainekset
Marinadi
1/2 dl ruokaöljyä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 maustemitta rouhittua korianteria
Vokki
400 g broilerisuikaleita
400 g kasviksia
1,5 dl kanalientä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl maissitärkkelystä
kokonaisia viherpippureita
Ohjeet
Sekoita marinadin aineet. Marinoi broilerisuikaleita 2–24 tuntia.
Pikapaista suikaleet ja kasvikset vokkipannussa. Sekoita keskenään kanaliemi, siirappi ja maissitärkkelys. Valuta seos vokkipannuun ja anna kiehahtaa. Mausta viherpippureilla.
Nauti nuudelien tai riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!