Aasialainen inkiväärivokki

Useamman tunnin inkiväärimarinadissa maustuneet broilerisuikaleet paistetaan nopeasti kasvisten kera wokkipannussa.

4 annosta

PT10M

marinointi + 10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Marinadi
1/2 dl ruokaöljyä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 maustemitta rouhittua korianteria
Vokki
400 g broilerisuikaleita
400 g kasviksia
1,5 dl kanalientä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl maissitärkkelystä
kokonaisia viherpippureita

Ohjeet

Sekoita marinadin aineet. Marinoi broilerisuikaleita 2–24 tuntia.

Pikapaista suikaleet ja kasvikset vokkipannussa. Sekoita keskenään kanaliemi, siirappi ja maissitärkkelys. Valuta seos vokkipannuun ja anna kiehahtaa. Mausta viherpippureilla.

Nauti nuudelien tai riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?