Aasialainen inkiväärivokki

Useamman tunnin inkiväärimarinadissa maustuneet broilerisuikaleet paistetaan nopeasti kasvisten kera wokkipannussa.

4 annosta

PT10M

marinointi + 10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Marinadi
1/2 dl ruokaöljyä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 maustemitta rouhittua korianteria
Vokki
400 g broilerisuikaleita
400 g kasviksia
1,5 dl kanalientä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl maissitärkkelystä
kokonaisia viherpippureita

Ohjeet

Sekoita marinadin aineet. Marinoi broilerisuikaleita 2–24 tuntia.

Pikapaista suikaleet ja kasvikset vokkipannussa. Sekoita keskenään kanaliemi, siirappi ja maissitärkkelys. Valuta seos vokkipannuun ja anna kiehahtaa. Mausta viherpippureilla.

Nauti nuudelien tai riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.