Ainekset
Marinadi
1/2 dl ruokaöljyä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 maustemitta rouhittua korianteria
Vokki
400 g broilerisuikaleita
400 g kasviksia
1,5 dl kanalientä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl maissitärkkelystä
kokonaisia viherpippureita
Ohjeet
Sekoita marinadin aineet. Marinoi broilerisuikaleita 2–24 tuntia.
Pikapaista suikaleet ja kasvikset vokkipannussa. Sekoita keskenään kanaliemi, siirappi ja maissitärkkelys. Valuta seos vokkipannuun ja anna kiehahtaa. Mausta viherpippureilla.
Nauti nuudelien tai riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?