Ainekset
2 rkl kookosöljyä
1–2 dl popcorn-jyviä
Lisäksi
1 rkl kookosöljyä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl ruokasoodaa
Ohjeet
Kuumenna kookosöljy isossa kattilassa. Kaada pohjalle popcorn-jyviä ja laita kansi päälle. Anna jyvien poksahdella ja ravistele kattilaa välillä patakintaat kädessä. Nosta kattila liedeltä kun poksahtelu lakkaa.
Kaada pienempään kattilaan kookosöljy, siirappi ja sokeri. Sekoita muutama minuutti, kunnes kastike sakenee. Nosta pois liedeltä ja sekoita joukkoon ruokasooda.
Kaada seos popcornien päälle ja sekoita tasaiseksi. Kaada popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna jähmettyä.
Popcornit säilyvät muutaman päivän ilmatiiviissä purkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?