Kookos-kinuskipopcornit

Kookosöljy ja siirappikinuski maustavat itse tehtyjä kuorrutettuja popcorneja.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl kookosöljyä
1–2 dl popcorn-jyviä
Lisäksi
1 rkl kookosöljyä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl ruokasoodaa 

Ohjeet

Kuumenna kookosöljy isossa kattilassa. Kaada pohjalle popcorn-jyviä ja laita kansi päälle. Anna jyvien poksahdella ja ravistele kattilaa välillä patakintaat kädessä. Nosta kattila liedeltä kun poksahtelu lakkaa.

Kaada pienempään kattilaan kookosöljy, siirappi ja sokeri. Sekoita muutama minuutti, kunnes kastike sakenee. Nosta pois liedeltä ja sekoita joukkoon ruokasooda.

Kaada seos popcornien päälle ja sekoita tasaiseksi. Kaada popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna jähmettyä.

Popcornit säilyvät muutaman päivän ilmatiiviissä purkissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?