Sienimetsän
antimet
Mikä onkaan mukavampaa kuin törmätä ensimmäisiin kullankeltaisiin kantarelleihin tai löytää huikea suppilovahveroapaja! Sienestäminen on rentouttavaa luonnossa liikkumista, ja sienisaaliista voi valmistaa monenlaista hyvää ruokapöytään. Käytä vaihdellen eri metsäsieniä ja koet uusia makuelämyksiä.
Suppilovahveropiiras
Kantarellikeitto
Kantarellilasagne
Jauheliha-kantarellipihvit
Sienirisotto
Suppilovahverokeitto
Lämmin paksoi-kantarellilisäke
Possun noisetit ja kantarellimuhennos
Kantarellitäytteiset sämpylät
Suppilovahverohillo à la Marita
Sienipikkelssi
Sienimunakas
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!