Sienimetsän
antimet

Mikä onkaan mukavampaa kuin törmätä ensimmäisiin kullankeltaisiin kantarelleihin tai löytää huikea suppilovahveroapaja! Sienestäminen on rentouttavaa luonnossa liikkumista, ja sienisaaliista voi valmistaa monenlaista hyvää ruokapöytään. Käytä vaihdellen eri metsäsieniä ja koet uusia makuelämyksiä.

Suppilovahveropiiras

Kantarellikeitto

Kantarellilasagne

Jauheliha-kantarellipihvit

Sienirisotto

Suppilovahverokeitto

Lämmin paksoi-kantarellilisäke

Possun noisetit ja kantarellimuhennos

Kantarellitäytteiset sämpylät

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienipikkelssi

Sienimunakas

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?